thumb_snipperaar.jpg Versnipperen van snoeiafval
Voor het versnipperen van uw snoeiafval heeft ELBE het juiste materieel! Onze versnipperaar is compact en kan dus makkelijk in uw tuin of binnenplaats gereden worden. Zelfs door uw huis heen met de versnipperaar is geen probleem. Zo kunnen wij eenvoudig en netjes uw moeilijk bereikbare tuin ook ontdoen van snoeiafval. Ondanks de compacte afmetingen kunnen wij toch takken tot 10cm doorsnede voor u klein maken.
 
thumb_onderhoud.jpg Onderhoudswerkzaamheden
Voor het onderhoud van uw tuin heeft ELBE de juiste hulpmiddelen. Alle soorten snoeischaren en de benodigde bladblazers om de puntjes op de i te zetten. ELBE heeft ook de nodige kennis en hulpmiddelen, voor het bestrijden van onkruid volgens het 'duurzaam onderhoud beheer' model. Ook voor bestratingen kan ELBE u van dienst zijn. Hiervoor zijn de juiste middelen aanwezig.
 
thumb_transport.jpg Transport
Voor het aan en afvoeren van materialen en afval is ELBE in het bezit van de juiste transport middelen. Een zelfkiepende aanhanger met verhoogde schutten. Mocht het nodig zijn heeft ELBE contacten met bedrijven die nog grotere hoeveelheden kunnen afvoeren. ELBE beschikt ook over een trekker met waterwagen voor het grotere werk.
 
thumb_snoeizaag.jpg Kap- en snoeiwerkzaamheden
Het snoeien van uw hagen, planten, struiken en bomen heeft ELBE de juiste spullen en contacten. Van een heel arsenaal aan kettingzagen tot handzaag aantoe.